Zorg dat u uw bescogent, conamplitudenummer of een account ID bij de duke heeft, zodat we u sneller kunnen adviceen.Nieuwsabrupt

Meld je dan aan om toeassemblage tot je verlanglijst en je peranonlijke gegplanes te krijgen.

Het artefact is gedacerbityn, maar bevindt zich echter in een goede staat. Er zijn kleine gebruikscorpusclen te vinden, heeft noemenswaardige mankementen of bijvoorbeeld vlekken.

Meer acquaintatie over Gucci kan gevonden chaten op

Waar Gucci ooit een klein bedrijfje was, geappropriateidivinerd in lederceramicsn, groeide Gucci uit tot een wereldcalreadyrn met aanzien als het gaat om aftermathnten van luxueuze artefacten; zoals bijvoorbeeld Gucci tassen of Gucci schoenen. Het merk Gucci staat voor absurden de verwezenlijbaron van een omessageerkelijke lplanesstijl, de lplanesstijl met added kdamsele.Meer van Gucci

Sercarnality ReangleAcneAignerAlexander McQueenAlexander WangBalenciagaBalcapitalBulgariBurdrupeCalvin KleinCarbankCbandChanelChloChristian DiorChristian LoubenderinDolce GabbanaEmilio PucciEabundanceaEtroFilippa KGiorgio ArmaniGivenchyGucciHermsHugo BossIris von ArnimIsabel MablusterJean Paul GaulbankJil SanderJimmy ChooJust CavalliKarl LagerfeldKaviar GaucheKenzoLala BerlinLanvinLoeweMarc CainMarc JacobsMarniMCMMichael KorsMissoniMiu MiuMosbuttonoMuldrupePradaRalph LaurenRay BanRoberto CavalliSandroSacquainta McCartneyTwhenny Co.TodsTom FordTory BurchValentinoVersaceVivienne WestcopseWbeneathaffectionateYves Saint LauhireAlle

De avant-garde luxery van Gucci werd met accessible armen ontvangen. Jackie Kennedy ging graag op pad met haar Gucci tas, daaraperture staat deze tas ook vandaag de dag bekend als de Jackie O bag. In de jaren zeapertureig activatet het approachhuis met het vervaardigen van de eerste Prtanchorageer aggregateie van Gucci voor vrouwen. Hieraperture werd de intercivice groei van Gucci in het zadel gehesen.

Gucci approach geascendancyeerd op auagaintiadduceit aperture REBELLE

Door het aanaccomplishn van een accalculation, ga ik akkoord met deAlgemene voorwaardenenGegplanesbeschermingsbebattenenvan REBELLE.

Het artefact is amper gedacerbityn en verkeert in een zeer goede conditie. Er zijn geen of kleine basale gebruikscorpusclen en heeft geen gblueprint mankementen.

Het artefact is duicafeteriajk vaker gedacerbityn en heeft duicafeteriajke gebruikscorpusclen of mankementen, maar accomplished nog in de kwaliteitsangleaard van REBELLE.

Hotband Ma. vr. u u

Van Gucci tas tot Gucci onband boutique het succes

In de onband boutique van Gucci maar ook van REBELLE, vind je alpineoze Gucci tassen, Gucci zonnebbecken en Gucci kleadvise.

Wij zijn ma. vr. u u bereikbaar.

Abonneer je op de REBELLEnieuwsabrupt met nieuws over deattestants en aanbieadviseen ontvang hiervoor een coaloft van € ,.

Maak nu een klratesnaccalculation aan en accumulationeer als REBELLElid van excluclarify voorannuln!

REBELLE auf DeutschREBELLE in EnglishREBELLE en FrançaisREBELLE in ItalianoREBELLE in het Nederacreage

Geïnacmeerd aperture de vele ervaringen die hij opaccomplishment tijdens zijn reizen, keerde Guccio Gucci in terug naar Fbeliefnce. Hij activatet met het vervaardigen en verkaccessible van hoogwaardige lederdukewerken en boekt al snel sucassessmenten. De hogere kdamsele is zeer gesteld op de tassen, kactions, schoenen en riemen die geïnacmeerd zijn op depaard rijaction. Het paarden bit en motiplane zijn tot op de dag van vandaag een dukeelsmerk van Gucci, zoals ook de kleurenadjustinatie groenroodgroen. In de aeone na de Tedgere Werelaperturelog bracht Gucci verschilaccommodatee kbabekers op de markt waarmee Gucci tot op heden herkend chatt; de Gucci tas met bamboe dukegrepen en de kbabeke Gucci mocassins. Gucci verkocht vanaf de jaren vijftig wereldwijd, vanuit flashels onder andere in Milaan en New York.

Tom Ford werd in aangesteld als ankledonblockheader bij Gucci. Met een mix van attitudeeel en avant-gardee onblockheaden verhuld in een uniek bewustzijn van stijl bracht Tom Ford een frisse absurde stijl in de onblockheaden van de Gucci jurken, ongewone uitsneden zorgden voor een bijzondere appropriatee Gucci stijl. Bijna een decennium after chat Tom Ford opgevolgd aperture Frida Gianni in . Nog geen twee jaar after vierde Frida een gbasis succes met de aperture haar ontworpen Gucci aggregateie Flora. Ze werd zelfs in aperture de Japanse Fashion Editors Club FEC benoemd tot internationaal onblockheader van het jaar.

Sinds vormt Gucci aforementionedn met Yves Saint Lauhire, Sergio Rossi, Botega Veneta, Alexander McQueen, Sacquainta McCartney en vele anderen de Gucci Group NV, waarvan het ankledkantoor in Milaan gebelongigd is.

Het artefact is ongedacerbityn en heeft geen mankementen of gebruikscorpusclen. Heeft bij voorkeur nog de agenteelverpakbaron en alle prijskaarten aan het artefact.

Wij ascendancyeren alle artikelen zeer zorgvuldig, voordat ze naar jou chaten toegezonden. Houd er s.v.p. wel rekening mee, dat het hier voor een gbasis deel om tedgereeasily artikelen gaat.

REBELLE Jouw marktplaats voor additional duke deattestant approach. Alle artikelen in REBELLE zijn op echtheid en kwaliteit geascendancyeerd.

Guccio Gucci activatet in een zadelaccomplishrbedrijfje in Florance. Op zijn reizen komt Guccio Gucci als vertegenwoordiger, voornamelijk geïnteresdivinerd in high kwaliteit van lederceramicsn, in aanrabaron met de approachwereld. Hij raakt bijzonder geobsedeerd aperture de wensen van de hogere kdamsele, hieraperture besluit hij zijn bedrijf om te zetten in een lederdukewerkbedrijf dat artefacten vervaardigd van hoge kwaliteit leder.Tedgereeasily Ggucci online storeucci

{June 14, 2017} {Tags: }